Parkeren

De Oosterhoutse binnenstad beschikt over een ruim aanbod aan parkeerplaatsen voor bezoekers.
Verspreid over de binnenstad vindt u ruim 2.500 parkeerplaatsen. Plek genoeg dus. 

Kies je voor gemak? Maak dan gebruik van één van de vier parkeergarages. Je auto staat dan droog en onder beperkt toezicht. Drie parkeergarages grenzen direct aan het winkelcentrum Arendshof. Naast de garages beschikken we nog over een aantal grotere betaalde parkeerterreinen.

Gratis parkeren? Ook dat is mogelijk.

  • Op zondag is parkeren op veel locaties gratis, met uitzondering van de parkeergarages.
  • Op parkeerplaats Torenkwartier gelden de vergunninghouderplaatsen van maandag tot en met zondag van 09.00 uur tot 21.00 uur.
  • Op de parkeerterreinen aan het Slotjesveld vindt u 350 gratis parkeerplaatsen. Via het fraaie stadspark of de Keiweg loopt u in 5 à 10 minuten naar de binnenstad. Bovendien loop je door een mooie stuk groen richting onze stad. 
  • Bent u in het bezit van een gehandicaptenparkeerkaart voor bestuurder of passagier? Dan kunt u in heel Oosterhout, met uitzondering van de parkeergarages, gratis parkeren. Ook kunt u met een gehandicaptenparkeerkaart (gratis) parkeren op vergunninghoudersplaatsen.

Dagtarief

Op de parkeerterreinen De Braak, Valkenplein, Ridderstraat (parkeerterrein Westhoek), Klappeijstraat (binnenterrein), Arendsplein, Van Liedekerkestraat en Santrijnhof kunt u tegen een voordelig tarief van € 3,00 de hele dag parkeren.

Betalen met bankpas

Wij proberen het de bezoekers van de binnenstad zo eenvoudig mogelijk te maken. Daarom kunt u bij alle parkeerautomaten op straat met muntgeld en PIN-pas betalen. Met uw bankpas kunt u contactloos betalen.

Mobiel betalen voor parkeren

In de binnenstad kan je betalen met je mobiele telefoon. Hiermee betaal je snel en veilig en alleen voor de tijd die je daadwerkelijk parkeert. Geen gehaast om op tijd terug te zijn bij uw auto.

Op de fiets?

Kom je met de fiets? Maak gebruik van twee gratis bewaakte fietsenstallingen. Je vindt de fietsenstallingen aan de Arendshof en onder de Markt.