Vier de lente!

Bijtjes, vlinders en natuurlijk heel veel bloemen. De Lente is begonnen in Nederland. En dat zie en voel je in de binnenstad van Oosterhout.

Een sfeervol Lentekriebels programma op iedere zaterdag én op koopzondag
Een levend straattheater vult de winkelstraten en -pleinen van Oosterhout. Bezoekers worden, soms met een vleugje nostalgie, getrakteerd op prachtige steltenlopers, mobiele en interactieve (muzikale) acts en natuurlijk wordt ook aan de kinderen gedacht. Misschien maakt jouw kind wel de grootste reuze zeepbel. Of wil jouw kleinkind een prachtig geschminkt gezicht? Of de lente op haar bol? Breng dan een bezoekje aan de kinderkapsalon. Liever met de bloemenkoningin en haar lente-elfjes op de foto? Of een mooie bloem in ontvangst nemen van de tweeling Joke & Toke? Zij delen tijdens het openingsweekend op zaterdag bloemen uit van onze lokale bloemisten. Wie weet loop je op koopzondag de Mystery Shopper tegen het lijf en ga je met een gratis aankoop naar huis. Dat zou leuk zijn! De mobiele acts wisselen in verschillende sets van locatie zodat de gehele binnenstad in lentesfeer is.

Op deze pagina vind je per zaterdag en koopzondag alle informatie tot in detail uitgewerkt. Zo weet je precies wat je op welke dag kunt verwachten in de binnenstad. In het laatste weekend van maart DE grote aftrap van Lentekriebels! Dat wil je niet missen!
- zaterdag 25 maart
- koopzondag 26 maart
- zaterdag 1 april
- zaterdag 8 april
- zaterdag 15 april
- zaterdag 22 april

Doe je mee aan de fotowedstrijd?
Wie maakt de mooiste, leukste, meest bijzondere Lentekriebels foto? Je kunt supergave prijzen winnen, aangeboden door ondernemers uit onze binnenstad. Val je in de prijzen? Prijswinnaars worden eind maart en eind april bekend gemaakt op de socials van Fijn Oosterhout.

Hoe maak je kans op een te gekke prijs?
- Maak een mooie foto van het Lentekriebels evenement
- Plaats deze op jouw social media
- Tag in het bericht @fijnoosterhout
- Voeg onder jouw bericht de hashtags #fijnoosterhout #lentekriebels toe
- En vergeet niet de socials van 'Fijn Oosterhout' te volgen (Facebook en/of Instagram)
Ben jij één van de gelukkige prijswinnaars? Dan mag je jouw prijs op gaan halen bij de betreffende winkelier of horecazaak in de binnenstad.

Het evenement Lentekriebels, dat is ook het fijne van Oosterhout!

Inhoudelijk nog meer weten?
Kijk dan op Fijn Oosterhout Facebook of Fijn Oosterhout Instagram

Fijne Lentekriebels! 

 

Wat zoek je

Filter op datum

Filter op:

0 resultaten

Geen resultaten gevonden