De deelnemers:

De Laak Verslokaal - Zelfscanwinkel: ijs, zuivel en streekproducten

Bij dit zelfbedieningslokaal met zelfscankassa en pinautomaat aan de rand van het dorp Terheijden kun je terecht voor zuivel, ijs, kaas, eieren en aardappelen. Afgewisseld met producten uit het seizoen. Ook is er een plekje om even te gaan zitten en te genieten van een ijsje of sapje met uitzicht over de weilanden en Terheijden.

Adres: Moerdijkseweg 1 in Terheijden
www.delaakverslokaal.nl

Kaasboerderij 't Bosch - Kaasautomaat en softijstap

Hier wordt échte boerenkaas gemaakt met keurmerk. Verse, eerlijke en authentieke kaas van melk van eigen koeien zonder verhitting of behandeling. Geen toevoegingen, alleen ouderwets gerijpt. De kaasautomaat is 7 dagen per week geopend. Geniet van softijs uit de tap van april tot oktober.

Adres: Wagenbergsestraat 2 in Made
www.kaasboerderijmade.nl 

Pluimveebedrijf de Leeuw-de Laat - Eierenautomaat en aardappelen

In de automaat van dit pluimveebedrijf vind je verse scharreleieren uit de May en verschillende rassen klei aardappelen en uien van eigen teelt. 7 dagen per week geopend van 7.00 tot 22.00 uur.

Adres: Witteweg 12 in Made

Machielse aardappelen - Aardappelautomaat

Verschillende aardappel- en uienrassen van de eigen kleigronden zijn te vinden in de automaat. Het assortiment is aangevuld met kwaliteitseieren van eibaar.nl.

Adres: Prinsenpolderstraat 140 in Made

Beekers Berries - PlukExpress: aardbeien en frambozen

Hier vind je een automaat vol heerlijk fruit. Aardbeien, frambozen en blauwe bessen, geteeld met passie en respect voor de natuur. Geniet het hele jaar door van een zomerse smaakbeleving.

Adres: Stelvenseweg 24 in Made
www.beekersberries.com

Kwekerij Meer Camp - Tomaten en komkommers

In het stalletje in de Plukmadesepolder vind u tomaten en komkommers. Van half april t/m november zijn de tomaten verkrijgbaar. De tomaten en komkommers kosten € 1,00 per zakje.

Adres: Plukmadeseweg 24A in Made
www.meercamp.nl

De Aardappelhut - Zelfscanwinkel: aardappelen, uien en soepen

In deze zelfbedieningswinkel kun je terecht voor heerlijke, eigen geteelde aardappelen en uien. Ook zijn er verschillende soorten friet en soepen, op ambachtelijke wijze bereid. Afhankelijk van het seizoen worden ook wisselende groentes, appels, peren en ander lekkers van collega-boeren verkocht.

Adres: Kerklaan 15 in Raamsdonk
www.aardappelhut.nl

BoerenBeleving - Eieren en zuivelautomaat

De kippen die de kakelverse vrije uitloopeieren leveren, worden gehuisvest in 'de Kipcaravan', een mobiele kippenstal. Deze eieren dragen bij aan biodiversiteit, zijn antibioticavrij geproduceerd en de kippen genieten van vrijheid en natuurlijke voeding, wat de smaak ten goede komt!

Adres: Luiten Ambachtstraat 27 in Raamsdonk
 

Vermeulen Tuinbouw - Aardbeienautomaat

Om ook de particuliere markt kennis te laten maken met de overheerlijke aardbeien, staat er tijdens het seizoen een verkoopautomaat opgesteld. Let op! Deze is dus niet het gehele jaar geopend.

Adres: Hoogstraat 71 in Oosteind
www.vermeulentuinbouw.nl

De Rijsdijkhoeve - Melk- en softijstap

Tussen de weilanden in Oosteind geniet je van heerlijk verse melk, rechtsreeks van de koeien, met een pure, volle en romige smaak. Tap deze melk zelf! Of tap je eigen ijsje met de ijsmachine. Dit ijs wordt uiteraard gemaakt met de melk van de eigen koeien.

Adres: Rijsdijk 31 in Oosteind
www.rijsdijkhoeve.nl