De Lente is begonnen in Nederland. En dat zie en voel je in de binnenstad van Oosterhout. Van 25 maart tot en met 22 april wordt de binnenstad omgetoverd tot een plek waar de lente je tegemoet komt.

Wat staat er te gebeuren?

Nog drie weken lang kunnen alle bezoekers op zaterdagmiddag genieten van een levend straattheater. De acts vullen de winkelstraten en -pleinen van Oosterhout. Vandaag staat natuurlijk geheel in het teken van Pasen. Wie maakt vandaag de grootste reuzenbel? Natuurlijk mag je op de foto met het Paasmeisje. Ze deelt leuke stickers en lente tattoos uit. En zeker weten dat je een grote glimlach op je gezicht krijgt als je The Flower Man tegenkomt. Hij schiet met zijn muziek & schietkanon de heerlijkste traktaties naar de bezoekers. De acts wisselen in verschillende sets van locatie zodat de gehele binnenstad in lentesfeer wordt gehuld.…

De Lente is begonnen in Nederland. En dat zie en voel je in de binnenstad van Oosterhout. Van 25 maart tot en met 22 april wordt de binnenstad omgetoverd tot een plek waar de lente je tegemoet komt.

Wat staat er te gebeuren?

Nog drie weken lang kunnen alle bezoekers op zaterdagmiddag genieten van een levend straattheater. De acts vullen de winkelstraten en -pleinen van Oosterhout. Vandaag staat natuurlijk geheel in het teken van Pasen. Wie maakt vandaag de grootste reuzenbel? Natuurlijk mag je op de foto met het Paasmeisje. Ze deelt leuke stickers en lente tattoos uit. En zeker weten dat je een grote glimlach op je gezicht krijgt als je The Flower Man tegenkomt. Hij schiet met zijn muziek & schietkanon de heerlijkste traktaties naar de bezoekers. De acts wisselen in verschillende sets van locatie zodat de gehele binnenstad in lentesfeer wordt gehuld.

Fotowedstrijd: wie maakt de mooiste Lentekriebels foto? 

Ondernemers stellen te gekke prijzen beschikbaar. Kom jij tijdens Lentekriebels naar de binnenstad? Maak dan je allermooiste foto, plaats deze op jouw social media, tag @fijnoosterhout en gebruik de hashtags #fijnoosterhout #lentekriebels. Wie weet word jij dan één van de winnaars! De prijswinnaars worden eind maart en eind april bekend gemaakt. Zij mogen hun prijs op gaan halen bij de betreffende winkelier of horecazaak in de binnenstad.

Programma op zaterdagmiddag 8 april 2023 - 13:00 en 17:00 uur

Reuzenbellen
Laat je meevoeren in deze magische bellen wereld en waan je in een sprookjeswereld tussen de allergrootste bellen. Onder begeleiding van toverachtige muziek en met een fantasierijke kar worden de mooiste zeepbellen gemaakt. Een betoverende bellenblaas show waar kinderen actief aan deel kunnen nemen. 

Paasmeisje 
In haar mandje heeft ze de allermooiste lentestickers. Deze worden vandaag aan de bezoekers uitgedeeld. En natuurlijk, als je wilt mag je met haar op de foto.

The Flower Man
Met zijn muziek & koekschietkanon deelt The Flower Man de heerlijkste traktaties uit. Een vooral heel grappige act die een hele grote glimlach op ieders gezicht tovert! 

Wanneer

  • Zaterdag 8 april 2023 13.00 - 17.00 uur

Locatie